Welkom op de nieuwe website van AV’40

Vandaag is het eindelijk zover en is de overgang van oud naar nieuw geslaagd. Het ging zoals verwacht niet makkelijk en zo verwachten we ook niet van jou dat je het meteen allemaal begrijpt. De komende tijd willen we graag met jou werken aan de nieuwe website. Een site die sneller en makkelijker informatie moet gaan bieden over alles wat onze vereniging boeit. Het leuke is dat jij nu ook een bijdrage hierin kunt leveren. We zullen dit de komende tijd allemaal inzichtelijk proberen te maken. Voor nu stel ik voor dat je je aanmeld, zodat je alvast een kijkje kunt gaan nemen.
Neem ook eens een kijkje op de “FAQ-pagina

De webredactie

About Jasper van Meeuwen

Sinds 2001 lid van AV’40. Voornamelijk actief als meerkamper.

Comments are closed.

Post Navigation