MC winnen tweede competitiewedstrijd in Woerden!

De tweede competitiewedstrijd van 26-5 jl. te Woerden is voor AV’40 goed verlopen. Iedereen was gemotiveerd en in goede vorm wat resulteerde in een hele gezellige dag met goede tot zeer goede prestaties.

De meiden junioren C wisten deze wedstrijd net de meiden van Ilion voor te blijven wat resulteerde in de dag overwinning. Meiden gefeliciteerd! De tweede meiden ploeg werd nog netjes 4e van de acht ploegen. Ook de JC hebben super gepresteerd en werden deze dag 3e. De JD werden knap 2e van de acht ploegen en de MD werden 4e en 9e van de elf deelnemende ploegen.

Iedereen gefeliciteerd met zijn of haar PR’s!

Aanwezige ouders en trainers bedankt voor de geweldige support!
En bedankt moeder natuur voor het prachtige weer!

About Coen

* Actief lid tussen 1985 en 2010. * Tussen 1993 & 2010 actief als junioren trainer. * Werkzaam als docent Sport & Bewegen (Stanislascollege). * (HEDEN) !! Na 2,5 jaar afwezigheid weer actief als C-Junioren trainer !!

3 Thoughts on “MC winnen tweede competitiewedstrijd in Woerden!

 1. Richard on 28 mei 2012 at 10:11 said:

  Jajaja, wat hebben we genoten zaterdag van alle mooie prestaties! De meisjes ploeg 1 scoorde gewoon 400 punten meer en de 2e ploeg zelfs 600 !!!! De jongens scoorden helaas 300 punten minder, maar dat kwam door een 0 op hoogspringen. Hadden we die wel gehad, dan hadden ook zij een 300 punten meer gescoord!

  Ik zeg: op naar de volgende wedstrijd in Utrecht op zaterdag 23 juni!

 2. Kwam de inspiratie door het optreden van Richard bij PAC Rotterdam (kogel 11.83mtr) of door de terugkeer van Coen, of is het toch het resultaat van goed trainen? Maakt niet uit, mooi gedaan allemaal!
  Zodra de definitieve uitslag er is, zal ik de best-of op deze site weer aanpassen!

 3. ianchapple on 28 mei 2012 at 17:22 said:

  Ik heb iets meer dan 200 fotos van onze atleten op Picasa gezet: https://picasaweb.google.com/110668450103419019951/26MeiCDCompetitieWoerden

Post Navigation