ZEILEN AB-Senioren!!!!

Geachte Axie-finalisten!

Gefeliciteerd jullie zijn uit meer dan duizend aanmeldingen geselecteerd voor deelname aan een zeer exclusief evenement! De jaarlijks terugkerende A/B/Senioren activiteit!
Omdat jullie te oud zijn bevonden om mee te gaan met CD-kamp, organiseert AXIE een DA-VE-REND weekend voor jullie. Een heus ZEILWEEKEND! In de herinnering van de oudgedienden zijn deze weekenden legendarisch, van horen zeggen voor de jonkies is het een ware droom die uitkomt! Volg ons dieper in de wondere wereld van “reven”, “klaar om te wenden”, “fokken” en “kielen” en beleef wat je nog nooit beleefd hebt. Kijk zo snel als je kunt hieronder voor de details!

Belangrijke zaken
Wat: Zeilen
Waar: Friesland
Wanneer: 30 aug t/m 2 sep 2012
Hoe: Met een valk

Programma
Vrijdag: 17.00u Verzamelen en inchecken bij de Jachthaven. Lekker zeilen, aanmeren start-eiland (Sneekermeer), bbq-en en slapen

Zaterdag: Lekker dagje zeilen, aan het eind van de dag zetten we koers naar Sneek, daar gaan we lekker uit eten daarna storten we ons in het Sneekse nachtleven.

Zondag: Beetje zeilen en aan het eind van de dag brengen we de boten terug en gaan met weemoed terug naar huis.

Kosten
Voor de BBQ (Vrijdagavond), Ontbijt & Lunch (Zaterdag & Zondag), Drank en een groot deel van het uit eten gaan zaterdagavond (hangt er vanaf wat voor deal we kunnen sluiten met het restaurant) wordt gezorgd! Het uitgaan in Sneek is voor eigen kosten!
Er kan op de boot geslapen worden of in een tentje. Dit zoeken we later uit.
Wat kost dit geweldige weekend je? Slechts € 80,-!!! (Bootverhuur inclusief!) Dit mede omdat AXIE een beetje mee-sponsort is dit een “once-in-a-lifetime”

Inschrijven
Inschrijven kan via de mail (LET OP: UITERLIJK 16 augustus), ook voor vragen: thecasper14@hotmail.com

Groetjes AXIE

Comments are closed.

Post Navigation