Inschrijven Bambinis groep geopend.

Beste toekomstige Bambini’s van AV’40,

Vanaf  7 mei begint er een nieuwe groep bij AV40.  Deze groep is bedoeld voor kinderen van 4 tot 6 jaar. In het voorjaar / zomermaanden draaien we een pilot van 10 trainingen. De training vind plaats op de woensdag middag van 16.00 – 17.00. De kinderen leren de basis van atletiek op een leuke en speelse manier.

Op woensdag 9 april is er een informatieavond geweest in de kantine van Av40. Daarin is alles aangegeven wat van belang is.

goed om te weten:

  • het gaat om een pilot van 10 trainingen.
  • de eerste training is gratis, daarna zijn de kosten € 45,00 voor de overige 9 trainingen.
  • er is een maximum aantal plaatsen van 25 kinderen.
  • de training wordt gegeven door een gediplomeerd trainster
  • Er wordt getraind op de atletiekbaan van AV’40

Vanaf nu kunnen jullie inschrijven voor de bambinis. Wilt u in de e-mail alstublieft de naam van het kind, geboortedatum, telefoonnummer en overige belangrijke informatie voor de trainster zetten? Denk aan medicijnen, blessures evt ziekten om rekening mee te houden, etc.  Het e-mailadres is : bambinis@av40.nl . Wees snel, want vol=vol.

Comments are closed.

Post Navigation