Nieuws

Veel AV'40 atleten bij eerste baanwedstrijd in Utrecht

Zaterdag 11 juli

Bij de eerste baanwedstrijd van 2020 in Utrecht waren 15 atleten van AV'40 actief. Met een aantal mooie persoonlijke records en ook een paar clubrecords voor de Masters. Fulvio (M50) op de 400m in 55.01 en Linda (V50) bij het verspringen, 4.13m.

De uitslagen staan op atletiek.nu

Coronaprotocol kantine AV`40

Donderdag 9 juli

De kantine van AV`40 gaat op donderdag 9 juli weer open. In verband met de naderende vakantieperiode alleen op dinsdag en donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur.

De kleedruimtes en de douches gaan weer open zodra deze vrijgegeven worden na de legionella bemonstering. 

In de kantine, op het terras en in de kleedkamers (na vrijgave) houden we 1,5 meter afstand van elkaar.

Lees meer

Baantrainingen tot de zomervakantie

Zondag 5 juli

Beste baanatleten en ouders,

De komende 2 weken tot de zomervakantie zullen de huidige corona maatregelen bij AV'40 blijven zoals ze in de afgelopen weken waren. Deze regels staan in het volgende bericht: https://www.av40.nl/index.php?page=435&sid=1
Op dit moment zijn we druk bezig een overzicht te maken van de beschikbaarheid van de trainers in de vakantie. Het rooster met de trainingen in de vakantie is vanaf 15 juli beschikbaar op de website.

Onderhoudsochtend zaterdag 11 juli

Zondag 5 juli

Zaterdag 11 juli staat er weer een onderhoudsochtend op de planning bij AV`40 vanaf 9:00 uur. De vorige onderhoud dag is alweer even geleden, dus er zijn genoeg dingen te doen. Van onderhoud op de atletiekbaan tot het schoonmaken van dakgoten en verschillende klusjes buiten de kleedkamers en het clubhuis.

De klussen worden zo ingedeeld dat we de maatregelen tegen Corona in acht nemen en hoe graag we ook willen dat je komt helpen, als jij of iemand binnen je directe omgeving ziek is kom dan niet.

Heb jij dus tijd om op zaterdagochtend tijdens de training, tot de middag of eventueel nog langer te helpen hiermee, meld je dan aan via het formulier hieronder en help AV`40 om de accommodatie zomer klaar te maken:
https://forms.gle/aJeWM6HZk4WFJ5Ha7

Tot dan!

Gezocht: financiële administrateur!

Dinsdag 30 juni

Gisteren tijdens de online ALV is aangekondigd dat Gerard Aarts binnenkort gaat stoppen met zijn taak als financiële administrateur van AV`40. Wij willen hem bedanken voor de jaren dat hij deze belangrijke taak voor de vereniging vervuld heeft!

Vandaar dat wij nu opzoek zijn naar (een) vrijwilliger(s) die deze taken van hem over wil(len) nemen.
Heb jij affiniteit met financiën en / of administratie, geef je interesse dan aan via onderstaand formulier. Daarin staat ook een korte uitleg m.b.t. de taken die bij deze rol horen.
https://forms.gle/BqeH4TPRUcd5wSHD8

Toon al het nieuws

Agenda

Zaterdag 11 juli
09:00 – 13:00

Onderhoudsochtend

Zaterdag 12 september

Pupillenwedstrijd

Zondag 13 september

Wedstrijd C en D-junioren

Zondag 4 oktober

Clubkampioenschappen

Toon volledige agenda