Nieuws

Uitnodiging extra ALV 15 april

Dinsdag 26 maart

Hierbij nodigen wij u uit voor een extra Algemene Ledenvergadering (ALV) van atletiekvereniging AV'40. Deze zal plaatsvinden op 15 april in de kantine van AV'40. De vergadering begint om 20:00 uur en duurt tot 21:00 uur.

Lees meer

Verslag ALV 25 maart

Dinsdag 26 maart

We willen beginnen met een woord van dank aan iedereen die aanwezig was op de vergadering. Uw aanwezigheid en actieve deelname hebben ervoor gezorgd dat de avond zich soepel en efficiënt voltrok. We waarderen uw tijd en inzet om onze vereniging te helpen groeien en bloeien.

Lees meer

Handige handen bedankt!

Zaterdag 23 maart

Wat een geweldige prestatie hebben jullie vanochtend geleverd! Met jullie handige handen en tomeloze inzet hebben jullie alle aandachtspunten vanuit de Atletiekunie voor de komende baankeuring vakkundig opgelost. Ondanks de uitdagingen hebben jullie alles snel en efficiënt aangepakt, waardoor we met vertrouwen uitkijken naar de definitieve keuring in april.

Lees meer

Groene vingers bedankt!

Zaterdag 23 maart

Wat een mooie ochtend was het vandaag! Met jullie inzet en groene vingers hebben jullie de tuintjes voor onze kleedkamers weer prachtig gemaakt. De weersomstandigheden waren ons goed gezind, waardoor jullie vlot aan de slag konden en hebben zodoende onze atletiekvereniging weer letterlijk laten bloeien.

Lees meer

Gezocht - Bestuurslid Wegatletiek

Woensdag 20 maart

 

Tijdens de komende ALV zal de samenstelling van het bestuur veranderen. Bart (penningmeester) en Ruben (secretaris) zullen uittreden. Bart heeft eerder aangekondigd te stoppen en Ruben is onlangs tot de conclusie gekomen dat de functie niet langer bij hem past. 

 

Het voorstel is dat David Lodowica toetreedt tot het bestuur en de functie van penningmeester zal vervullen. De intentie is om Maurice Mol door te laten schuiven naar de rol van secretaris. Hierdoor komt er wel een vacature voor het bestuurslid wegatletiek en zijn we op zoek naar iemand die deze rol wil vervullen.

 

Het bestuurslid wegatletiek is verantwoordelijk voor alle zaken rondom wegatletiek; trainingen, trainers, opleidingen, wedstrijden waaronder de houtloop, sportief wandelen, running blind en Frame Running. Een deel van deze taken loopt via de Technische Commissie in oprichting. 

 

Vind je het leuk om het beleid voor de wegatletiek van AV'40 vorm te geven?
En om samen met de andere bestuursleden richting te geven aan de toekomst van AV'40?

 

Neem dan zo snel mogelijk contact op met Maurice via wegatletiek@av40.nl of Ferry via voorzitter@av40.nl

 

Groet, het Bestuur.

 

Toon al het nieuws

Agenda

Maandag 1 april
Zondag 7 april
Maandag 15 april
20:00 – 21:00

Extra ALV

Zaterdag 20 april

Biertienkamp D.S.A.V. Dodeka

Toon volledige agenda