Toekomstplannen Atletiekbaan

In 2017 is de atletiekbaan volledig gerenoveerd door de gemeente. Intussen zijn we ook aan het nadenken over verdere verbeteringen aan de atletiekaccomodatie. Binnen de vereniging zijn er verschillende leuke ideeën die wij graag willen realiseren op de baan, maar hiervoor zijn, naast geld, ook vrijwilligers nodig, die zich willen inzetten voor de realisatie van deze ideeën. Zie jij graag een van onderstaande plannen gerealiseerd worden en wil je daarbij helpen of heb je zelf een leuk idee dat volgens jou gerealiseerd moet worden? Stuur dan een bericht naar of stuur jouw plan/idee en wat jij kan/wil doen om te helpen dit te realiseren op, dan plaatsen we het hierbij op de website. 

Het is ook mogelijk om te reageren op facebook bij het bericht op onze pagina.

Misschien wordt jouw idee dan wel werkelijkheid.

Ideeën atletiekbaan

 
  1. Rubber raster matten om de verspring bakken heen i.p.v. de tegels die er nu allemaal liggen
  2. De kogel bak aan de andere kant van het clubhuis uitbreiden en extra stoot ringen aan de brede kant.
  3. Speel/trainings toestellen op het grasveld aan de kant van de kantine realiseren
  4. De tegels bij de hoogspringmat aan de andere kant van de baan vervangen door tartan. Dit is in het najaar van 2017 uitgevoerd.
  5. Dit stuk gras vervangen door tartan of tegels of …? + vervanging van het net. Zodat het beter gebruikt kan worden voor trainingsdoeleinden.
  6. Aanpassen werpkooi aan huidige eisen voor kogelslingeren
  7.  Realisatie van tweede werpkooi t.b.v. discuswerpen

(p.s. de volgorde van de plannen heeft niets te maken met de prioriteit van het voorstel)

 

Idee van Maarten, een paadje op zachte ondergrond:

Paadje langs de baan

Ik zou willen pleiten voor een paadje over het terrein op zachte ondergrond. Langs de speeltoestellen net genoeg ruimte voor een paadje (dat slijt vanzelf uit in het gras). Aan de uitgangzijde in het gras op het eerste stuk heuvels creeeren (tot 3m hoog?) met een paadje erover. In het tweede stuk een paadje waar je kunt kiezen tussen wat boomstammen of erlangs. Eventueel met korte bochtjes erin. Langs de achterkant van de baan eventueel een stuk van het betonnen pad weghalen - net genoeg voor een modder/zandpaadje (en meteen verbeterde afwatering)? M.i. mag er meer op zachte ondergrond getraind worden.

 


Ogenblik a.u.b. ...