Axie

Hieronder vind je al onze Axieleden die zich bezig houden met het organiseren van de evenementen van de pupillen en junioren. De communicatie van Axie over activiteiten vindt voornamelijk plaats via hun Facebookpagina: https://www.facebook.com/av40.axie/. Dus volg die om op de hoogte te blijven van alles wat Axie doet!

 

Saskia

 

Saskia:

Samen met Reinet is zij het hart van Axie. Al jaren lang zit Saskia in Axie en zij zorgt er voor dat alles op rolletjes loopt. Niet alleen voor, maar stiekem vooral ook heel veel achter de schermen. Met haar oog voor detail maakt ze elke activiteit helemaal compleet.

 

 

Reinet

Reinet:

Reinet is samen met Saskia verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Axie. Met haar financiële neus en strenge boekhoudkundige opvattingen zorgt zij fantastisch voor de centjes.

 

 

Jorn

 

Jorn:

Deze kast van een vent, die naast Axielid ook een zeer gerespecteerd politieagent is, is al jaren een van de drijvende krachten van Axie. Geen speurtocht is hem te groot en geen schaatspak is hem te klein.

 

 

babette

 

Babette:

Babette zit al heel lang in Axie. Ze weet van aanpakken, organiseren en haar dansmoves zijn le-gen-da-risch!

 

 

Tim

 

Tim:

Tim is het creatieve Axielid. Alle beelden die we communiceren komen uit zijn hand. Ook heeft hij de nieuwe Axie-bij en het nieuwe Axielogo ontworpen.

 

 

 

 

Bas

 

Bas:

Axie is energie en energie is Bas. Geen speurtocht is te lang, de muziek kan altijd harder en met een microfoon in zijn hand is hij al helemaal niet meer te stoppen.

 

 

Daan

 

Daan:

Deze nieuwe koning van het hutten bouwen zorgt ervoor dat niemand zich ook maar een moment verveeld. Hij kan fantastisch improviseren. Nee, met Daan is het nooit saai.

 

 

Lisa

 

Lisa Meijndert:

Als verpleegster in opleiding zorgt zij op de kampen voor de medicijnen. Als je op kamp even je moeder mist, is Lisa even je thuis.

 

 

Lisa

 

Lisa van de Goorberg:

Deze dame bulkt van de energie, als politie bij het smokkelspel hebben de kinderen geen schijn van kans.

 

 

 

Aniek

 

Aniek:

Aniek is het aller fanatiekste Axielid. Met de spelletjes gaat ze tot het uiterste. Ze voetbalt zonder problemen mee terwijl ze de tafel dekt, het ontbijt verzorgt en een pleister plakt.

 

 

Celine

 

Céline:

Céline weet als geen ander legendarische spellen perfect uit te werken en hier een succes van te maken. Als kamermama steelt ze de harten van de allerkleinsten.

 

 

Veerle

 

Veerle:

Deze hardwerkende topper staat altijd voor iedereen klaar en heeft veel leuke en nieuwe ideeën. Vraag haar maar eens een nieuw kampthema te bedenken!

 

 

 

Rosa

 

Rosa:

Rosa is de reden dat het tijdens onze activiteiten nooit regent. Ons zonnetje is altijd vrolijk en zorgt voor heel veel enthousiasme in het team.

 

 

Nora

 

Nora:

Nora gaat altijd als een speer, staat altijd voor alle kinderen klaar en is een zeer populaire kamermama.

 

 

Brandon

 

Brandon:

Onze reislustige Brandon weet als geen ander hoe je een spel strak uitvoert en ook tijdens de Axie disco’s staat hij te shinen op de dansvloer.

 

 

Dorenda

 

Dorenda:

Dorenda is de jongste Zwaard-telg, maar heeft ondanks dat wel haar mondje bij zich. Ze helpt je waar ze maar kan en als je een keer last hebt van een blessure, kan je bij deze fysio in spé terecht.


Ogenblik a.u.b. ...