Nieuws

AV'40: Megakamp 2017
   (11-09-2017)

JAAAAA! De inschrijving voor het kamp is open! Op 3,4 & 5 november 2017 gaan we weer naar het Land van Kleef met alle jeugdleden van AV'40 (van mini pupil tot A-junior). In onderstaande brief staat meer informatie.

Inschrijven kan via onderstaande link (let op: inschrijving is pas definitief als het digitale formulier is ingevuld én wij het inschrijfgeld hebben ontvangen). Inschrijving is alleen mogelijk via deze link, niet per mail of brief.

Inschrijfformulier Megakamp 2017

 

Megakamp 2017

 

MEGA kamp 2017

Lieve pupillen, junioren en ouders/verzorgers,

De langverwachte uitnodiging ligt weer voor je, namelijk die voor het MEGA kamp! Alle pupillen en junioren die lid zijn van AV’40 zijn van harte uitgenodigd om mee te gaan.

Dit jaar gaan we in het weekend van 3 tot 5 november met jullie door de blubber en bossen banjeren. We gaan dit jaar naar kampeerboerderij ‘Land van Kleef’( www.landvankleef.nl). We beloven dat er voor iedereen een uitdagend programma klaar staat!

Ook dit jaar is er weer een thema en wel: AXIE around the world, en ver daarbuiten! Belangrijk: zorg voor een creatieve outfit! Voor het spel bij aankomst is het belangrijk dat IEDEREEN verkleed komt!

Op 3 november om 18.30 uur vertrekken we richting Loon op Zand. We gaan ervanuit dat je al gegeten hebt. Op zondag 5 november vertrekken we om 15.00 uur uit Loon op Zand en zijn ongeveer weer om 16.30 uur op de baan.

We willen jullie weer uitdagen om een mooie versiering te maken om in het kamphuis op te hangen. Dit moet natuurlijk wel passen in het thema. Voor degene met de mooiste versiering is er uiteraard een prijs te winnen!

Vergeet niet mee te nemen:

- Slaapzak 
- Medicijnen (indien je die gebruikt*)
- Tandenborstel, tandpasta 
- Theedoek
- Pyjama 
- Hoeslaken
- Zaklamp 
- Kussen (indien je die nodig hebt, niet standaard aanwezig)
- Sportkleding en -schoenen (verplicht) 
- (Extra) warme kleding/regenkleding
- Versiering voor in het kamphuis
- Verkleedoutfit
- Pasfoto / Uitgeprinte foto in pasfoto formaat
- Lekkers voor de leiding

* Medicijnen voorafgaand aan vertrek naar het kamphuis inleveren bij Lisa Meijndert

Let op
- Je moet minimaal 6 jaar oud en lid zijn van AV’40
- Het is een ‘mobiele-telefoon-vrij-weekend’. Telefoons mogen alleen tijdens bepaalde spellen gebruikt worden en buiten deze spellen om leveren de pupillen/junioren hun telefoon in bij de leiding. In noodgevallen is de leiding telefonisch bereikbaar** en/of kunnen de kinderen van mobieltjes van de leiding gebruik maken.  
- Het meebrengen van sigaretten, alcohol en/of drugs en/of het nuttigen ervan is niet toegestaan. Wanneer iemand dit wel doet is hij/zij niet meer welkom op kamp, worden de ouders op de hoogte gebracht en moet het desbetreffende kind opgehaald worden door zijn of haar ouders. 
- Aan ouders van jonge kinderen het verzoek om veel warme kleding mee te geven; het komt nogal eens voor dat kinderen in natte kleding buiten staan. Houd hier rekening mee.

Betaling
De totale kosten voor het kamp bedragen € 70. Dit kan worden gestort op NL86INGB0681914971 t.n.v. R.R. van der Wal o.v.v. de naam van de pupil/junior. Contant betalen is niet mogelijk. De inschrijving is pas definitief als het bedrag op onze rekening staat en het digitale inschrijfformulier is ingevuld. U ontvangt een bevestiging wanneer de inschrijving definitief is.

Deadline
De inschrijving sluit op zondag 1 oktober 23.59, maar let op: VOL = VOL. De inschrijving sluit als de 120 plekken al eerder gevuld zijn.

Er zal dit jaar geen informatieavond plaatsvinden. Voor vragen kunt u terecht bij trainers en AXIE-leden op de baan, telefonisch bij Daan Verberne (06-20940068) of u kunt een e-mail sturen naar axie@av40.nl.

Groetjes van AXIE (DAAN V – LINDA – JORN – SASKIA – BAS – BABETTE - DAAN J – TIM – REINET – DORENDA – CELINE – LISA M – LISA G – NORA - VEERLE – ANIEK – ROSA – BRANDON)

** Telefoonnummers in noodgevallen: 06-20940068 (Daan Verberne) of 06-28470106 (Saskia Zwaard)


Ogenblik a.u.b. ...