Wedstrijduitslagen

Start jongens 100m

Wedstrijduitslagen: Verslag WK 20kamp en 14 kamp
   (01-09-2018)

Op 25 en 26 Augustus was bij atletiekvereniging AV’40 in Delft het wereldkampioenschap 20kamp en 14kamp.Ontvangst in Stadhuis Aan deze wedstrijd deden zo’n 60 atleten uit verschillende landen mee. De atleten kwamen onder andere uit Duitsland, Finland, België, Japan, Zuid Afrika, Groot Brittannië en natuurlijk ook uit Nederland.

Op de vrijdagavond voorafgaand aan de wedstrijd werden de atleten hartelijk welkom geheten op het stadhuis in Delft door de wethouder sport, mevrouw Karin Schrederhof. De atleten hebben ook een rondleiding gehad door onze mooie binnenstad.

Zaterdagochtend vroeg begon de wedstrijd voor de mannen met 100m. En later waren de vrouwen aan de beurt voor hun eerste onderdeel: de 100m horden. Ondanks de stevige buien van de zaterdag was de sfeer erg goed. Voor de mannen stonden er zaterdag 10 onderdelen op het programma met als altijd een spectaculaire afsluiting met 3000 meter steeplechase. Daarna was er een gezamenlijk diner voor de vrijwilligers en atleten in de kantine van AV’40, verzorgd door Sawitri.

Start 100mSteeple

 

 

 

 

 

 

Zondagochtend was het weer veel beter, de dag begon in de zon en het was bijna de hele dag droog. De atleten moesten vroeg op omdat er weer 7 of 10 onderdelen op het programma stonden. Vooral het polsstokspringen op zondag was spectaculair. En de afsluitende 3000m voor vrouwen en 10.000m voor mannen was erg zwaar nadat de atleten al 13 of 19 onderdelen hadden gedaan.

De wereldkampioen bij de mannen is geworden: Alastair Stanley. Bij de vrouwen werd onze eigen Saskia Zwaard uit Delft Wereldkampioene! Ook in de andere leeftijdscategorieën waren er verdiende wereldkampioenen.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd weekend met dank aan de vele vrijwilligers die hebben geholpen en natuurlijk ook veel dank aan onze sponsoren: Loperscompany, Rustfood, Hanos en Marcel & Ruud Bloembinders.

Vrouwen na afloopMannen na afloop

 

(Terug naar boven)


Wedstrijduitslagen: Foto's 20kamp
   (29-08-2018)

We kunnen terugkijken op een mooi WK 20kamp en 14kamp. De uitslagen staan op 20kamp.nl.

Hierbij alvast een linkje naar foto's van de prijsuitreiking.

Tevens nog een link naar andere foto's.

(Terug naar boven)


Wedstrijduitslagen: Zilveren medaille voor Olivier Hendriks op 400 m
   (27-08-2018)

Olivier Henderiks loopt op het EK para atletiek op de 400m naar zilver!
Olivier van harte gefeliciteerd!! We zijn trots op zo'n prachtige prestatie

Olivier wint zilver bij EK op 400m

(Terug naar boven)


Wedstrijduitslagen: NR voor Estafetteteam met Olivier bij EK para Atletiek
   (25-08-2018)

Bij de EK para Atletiek in Berlijn heeft het Nederlandse estafette team de derde plaats gehaald in een nieuw Nederlands Record van 45.63. Tweede loper in het team was Olivier Hendriks. 

Hier kun je de race nog eens zien.

Gefeliciteerd Olivier met deze mooie prestatie!

Estafette EK para Atletiek

(Terug naar boven)


Wedstrijduitslagen: Kerstcross 26 december 2017
   (27-12-2017)

De omstandigheden waren niet echt winters op 2e kerstdag dus het was best lekker om het kerstdiner van 1e kerstdag er af te lopen. 31 deelnemers verschenen aan de start van diverse afstanden om deze AV'40 traditie in stand te houden. Na afloop gingen alle deelnemers met een kerstbal naar huis. De uitslagen vindt u hier. (aangepast op 28-12-2017 17:23)

(Terug naar boven)

Archief wedstrijduitslagen


Ogenblik a.u.b. ...