Lidmaatschap

Lid worden?

Voor kinderen tot en met 16 jaar (bambini's, pupillen en junioren B, C en D) hebben we een ledenstop. Voor kinderen geboren in 2010 en 2008 is er helaas voorlopig geen plaats, de wachttijd voor hen is meer dan een jaar. Het heeft dan ook geen zin om je met deze geboortejaren aan te melden voor de wachtlijst. Voor andere geboortejaren kunt u uw kind aanmelden voor de wachtlijst. Zodra er plaats is vrijgekomen krijgt de bovenste op de wachtlijst een uitnodiging voor een aantal proeftrainingen. Na de proeftrainingen kun je besluiten of je lid wil worden.

Ben je 17 jaar of ouder en denk je dat atletiek wel iets voor je is vraag dan via het contactformulier naar de mogelijkheid voor een aantal proeftrainingen. Je kunt dan 3 weken vrijblijvend meetrainen. Zo krijg je een aardig beeld van de atletieksport en onze vereniging.

Aanmelden?

Zijn de proeftrainingen bevallen? dan kun je via onderstaande link kan je jezelf of je zoon of dochter inschrijven:

Inschrijfformulier

Na het inschrijven kan je via het tabblad "Mijn AV '40" - keuze "Mijn gegevens" de ingevoerde gegevens bekijken. Vergeet niet om eerst in te loggen om via het tabblad "Mijn AV '40" - keuze "Mijn gegevens" de ingevoerde gegevens te bekijken. Ook stuur ik na verwerking van de inschrijving een bevestiging. Helaas gebeurt het wel eens dat de bevestiging in de SPAM terecht komt. Zie je de bevestiging niet, kijk dan in de SPAM. Alvast dank je wel.

Als je twijfelt, na verzending van de aanmelding, of je alles goed heb ingevuld, vul dan niet opnieuw het aanmeldformulier in maar stuur mij dan een mailtje via het emailadres:  met daarin de te wijzigen gegevens. Alvast mijn hartelijke dank hiervoor.

Vergeet ook niet om de machtiging voor de automatische incasso 3. Doorlopende machtiging SEPA AV 40 in te vullen en op te sturen naar de ledenadministratie. Dit het liefst via de mail (gaarne het machtigingsformulier inscannen en als bijlage toevoegen in de mail, dit i.v.m. de handtekening). Je kan de machtiging ook inleveren in het bakje van de ledenadministratie in de kantine van AV ’40 
Na ontvangst en verwerking van het aanmeldingsformulieren of de automatische incasso word je opgenomen in het ledenbestand van AV ’40 en krijg je via mail de bevestiging van je aanmelding en een overzicht van de opgegeven gegevens.

Delftenaren met een minimuminkomen kunnen bij de gemeente Delft een vergoeding voor deze contributie aanvragen via het jeugdsportfonds. http://www.delft.nl/Gemeenteloket/v/Vergoeding_voor_sporten

Wijzigingen en meer informatie

Wil je wijzigingen doorgeven (bv nieuw adres, e-mail adres of telefoonnummer) dan kun je dat per e-mail doen bij de ledenadministratie via het emailadres: Ook voor vragen kun je hier terecht.

Opzeggen als lid

Opzeggen als lid dient schriftelijk te gebeuren, Je kan jezelf of je zoon of dochter uitschrijven door een mail te sturen aan info@av40.nl:. Opzeggingen moeten minimaal een maand voor het eerstvolgende kwartaal bij de ledenadministratie worden gemeld. Na die datum wordt ook voor het volgende kwartaal contributie in rekening gebracht. Na verwerking van de opzegging in de ledenadministratie ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw opzegging.

Contributie AV '40

Categorie

Contributie per kwartaal per 01-07-2018

Bambini's

€ 36,50 *1

Pupillen (inclusief inschrijfgeld alle baanwedstrijden en Haagse Cross Competitie, altijd met wedstrijdlicentie)

€ 47,50

Junioren ABCD (inclusief competitie en Haagse Cross Competitie, altijd met wedstrijdlicentie)

€ 47,50

Senioren en Masters (inclusief competitie en wedstrijdlicentie)

€ 53,50

Recreanten baan (zonder wedstrijdlicentie)

€ 48,50

Wegatleten met wedstrijdlicentie

€ 44,50

Wegatleten zonder wedstrijdlicentie

€ 39,50

Wandelaars

€ 32,50

VB-atleten

€ 28,00

Atleten Race Running

 

€ 39,50

Atleten Running Blind

 

€ 39,50

Gastleden

 € 39,50 

Donateurs

tenminste € 15,00 per jaar

Inschrijfgeld (éénmalig)

€ 20,00

Bij AV’40 gaan de kinderen na de herfstvakantie over naar de volgende categorie. De contributie wordt per kwartaal vooraf geïnd via een automatische incasso.
Elk jaar zal de contributie, conform het besluit van de Algemene Leden Vergadering op 4 april 2016, op 1 juli per kwartaal met € 1,00 worden verhoogd(m.u.v. de bambinis).

*1 In het jaar dat de kinderen zes worden verandert het lidmaatschap automatisch naar pupillen. Contributie is inclusief afdrachten aan de atletiekunie en de kosten voor de wedstrijdlicentie waar van toepassing.

 


Ogenblik a.u.b. ...