Inschrijven als lid

Hieronder het formulier waarmee je jezelf of je zoon of dochter kunt inschrijven:

Let op: er geldt een ledenstop voor bambini's, pupillen en junioren B, C en D. Deze kinderen kunnen alleen lid worden nadat ze van de wachtlijst beheerder een uitnodiging hebben gehad voor proeftrainingen en, als de proeftrainingen goed zijn gegaan, een uitnodiging hebben gehad van de wachtlijst beheerder om lid te worden van AV '40.

Daarom verzoek ik je dringend om kinderen tot en met 16 jaar niet in te schrijven via het onderstaande aanmeldformulier als je hiervoor geen uitnodiging heb gehad van de wachtlijst beheerder. Schrijf deze kinderen in op  de wachtlijst, het inschrijfformulier voor de wachtlijst kan je benaderen via de link: aanmelden voor de wachtlijst

Na inschrijving op de wachtlijst krijg je van de wachtlijst beheerder een bevestiging met informatie over de werking van de wachtlijst en de duur van de wachttijd. 

Alvast hiervoor mijn hartelijke dank.

Let op: Volgens het reglement van de vereniging moeten opzeggingen één maand voor het nieuwe kwartaal schriftelijk of via e-mail bij de ledenadministratie zijn ontvangen.

Als je twijfelt, na verzending van de aanmelding, of je alles goed heb ingevuld, vul dan niet opnieuw het aanmeldformulier in maar stuur mij dan een mailtje via het emailadres: met daarin de te wijzigen gegevens. Alvast mijn hartelijke dank hiervoor. Ook stuur ik na verwerking van de inschrijving een bevestiging. Helaas gebeurt het wel eens dat de bevestiging in de SPAM terecht komt. Zie je de bevestiging niet, kijk dan in de SPAM. Alvast dank je wel.


Ogenblik a.u.b. ...