Nieuws

1 kampioen en een 2de plaats op het NK Indoor pupillen

Dinsdag 14 maart

Op zondag 12 maart waren 16 pupillen van AV`40 present op het NK Indoor atletiek in Apeldoorn. Ze deden allemaal een meerkamp bestaande uit vier onderdelen. Een korte nacht, geen trek in ontbijt, en kriebels in de buik gaven wel aan dat dit toch wel een spannende wedstrijd was. Dit werd omgezet een mooie prestatie voor alle atleten, hieronder een korte samenvatting.

Lees meer

Clubkleding

Zaterdag 11 maart

 

 

We ontvangen momenteel veel vragen vanuit leden over het bestellen van de clubkleding via https://av40.teamshop.club. We begrijpen de onrust die hieromheen is ontstaan. Zeker met het oog op het verplicht dragen van de clubkleding op bijvoorbeeld competities en Nederlandse Kampioenschappen.

 

Kleding die niet leverbaar is:

Op de website van Mutasport staat bij een aantal artikelen dat het leverbaar is, maar bij bestelling ontvangen leden dan bericht dat het niet te leveren is en de datum waarop dat wel kan onbekend is. Muta gaan dit aanpassen en zal zorgen dat dit correct staat aangegeven. Daarnaast moeten alle maten ook voldoende beschikbaar zijn voor aanvang van het competitieseizoen.

 

Kleding met foutieve kleur:

De correcte kleding zou begin april moeten binnenkomen. Wij hebben Mutasport gevraagd om iedereen proactief te benaderen voor de maat omdat jeugdleden intussen uit de bestelde maat gegroeid kunnen zijn. De oude kleding met de foutieve kleur hoeft niet retour en mag je dus gewoon houden om bijvoorbeeld tijdens trainingen te gebruiken.

 

Status kleding vanuit Atletiekunie:

De periode waarop we dispensatie hadden rondom onze clubkleding is verlopen op 1 oktober 2022 (zie onderstaande link). Dat wilde zeggen dat tot dat moment zowel de oude als de nieuwe clubkleding gedragen mocht worden bij competitie wedstrijden. We hebben contact met de Atletiekunie om te kijken of verlenging mogelijk is en/of er coulance kan plaatsvinden naar onze leden. Daarover volgt snel meer informatie. Het doel is uiteraard dat al onze leden z.s.m. (begin april) alle kleding hebben ontvangen die ze nodig hebben. Dat wil zeggen, de nieuwe die voldoet aan de eisen van de Atletiekunie.

https://www.atletiekunie.nl/artikelen/berichten-van-de-ledenadministratie-oktober-2021/

 

Mocht je op dit moment tegen specifieke zaken aanlopen stuur het dan door naar baanatletiek@av40.nl Wij kunnen het dan delen met onze contactpersoon bij Muta. Excuus voor het ongemak en gehele verloop van dit proces. Het heeft prioriteit vanuit het bestuur en we doen er alles aan om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen.

 

Met vriendelijke groet,

Ferry Konter, Interim Voorzitter

 

 

 

AXIE zoekt nieuwe leden

Maandag 6 maart

Lieve leden van AV'40,

Het allerleukste team van AV'40 is op zoek naar nieuwe leden! Je herkent ons misschien als de enthousiaste atleten in knaloranje truien die meegaan op Megakamp. Of van de Eierbokaal, de juniorenovernachting op de baan, de pietentraining, het kerstdiner...  Noem maar op!

Lees meer

Einduitslag HCC 2022/2023

Zondag 5 maart

De einduitslag van de Haagse Cross Competitie is bekend. De eerste plaats was dit seizoen voor Haag Atletiek. AV`40 is als derde geëindigd.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

Maandag 27 maart
Maandag 10 april

Eierbokaal

Zaterdag 15 april

Pupillencompetitie

Zondag 16 april
Toon volledige agenda