Nieuws

Oproep voor Gotenmorgen 13 januari

Vrijdag 1 december

De onderhoudscommissie wil graag op 13 januari 2024 vanaf 9:00 de dakgoten van de gebouwen plus de goot rond de baan schoonmaken. Oftewel een "GOTENMORGEN". Daarbij zoeken we hulp van bijvoorbeeld ouders van wie de kinderen op dat moment trainen. Het verzoek is daarbij om een borstel, bezem en handschoenen of iets wat daar op lijkt mee te nemen. We hebben op de verenging wel wat spullen maar onvoldoende als we met een grote groep zijn. Na het schoonmaken zorgen we voor koffie, broodjes en soep. Meld je aan middels het formulier

Alvast bedankt, Ap Post, Bestuurslid Organisatie

Update douches - Verwachte heropening 14-12

Donderdag 30 november

Bij een periodieke controle van de warmwaterleidingen is ontdekt dat bepaalde waarden te hoog zijn. Als voorzorgsmaatregel sluiten we daarom direct (woensdag 1 november) het warme water af in de kleedkamers. Dat wil zeggen dat er tijdelijk en per direct geen gebruik gemaakt kan worden van de douches in de kleedkamer. Er is voor zover wij zijn geïnformeerd geen sprake geweest van een onveilige situatie, maar om geen risico’s te nemen willen we nu wel deze maatregelen nemen. We gaan dit proberen zo snel mogelijk op te lossen en houden jullie op de hoogte.

Voor verdere vragen kan je contact opnemen met Ap Post als bestuurslid Organisatie. organisatie@av40.nl

Update: Helaas is de bemonstering op op 1 onderdeel negatief . Aankomende maandag wordt opnieuw gespoeld. Bemonstering is dan 2 dagen later Vrijgave kan helaas alleen na goedkeuring van Evides, dat is 8 dagen na bemonstering. Dit betekent dat 14-12 de eerste datum voor vrijgave is. 

We houden jullie op de hoogte of dat ook daadwerkelijk lukt op die dag. Dank voor jullie geduld.

 

8 december informatieavond

Dinsdag 14 november

Op vrijdag 8 december organiseren we van 18 tot 19 uur in de kantine een informatie avond voor alle leden en ouders/verzorgers van leden. Daar geven we jullie een update over de voortgang van het multifunctionele gebouw en de wijzigingen van de statuten + het huishoudelijk reglement. Jullie zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!

Lees meer

AV'40 Whatsapp Community

Maandag 13 november

Sinds 6 november 2023 beschikken we over een AV’40 Whatsapp Community. De reden dat we hierop overstappen is dat onze leden veel gebruik maken van Whatsapp en we met de website en via e-mail niet altijd de snelheid of interactie kunnen bieden, die we graag willen bieden naar onze leden. Betekent niet dat je als lid verplicht wordt om je hierbij aan te sluiten, want het is een vrije keuze, maar we denken dat het vooral in eerste instantie een mooie aanvulling kan zijn op de huidige communicatiekanalen. Voor meer informatie verzoeken we je in te loggen op deze website, zodat je meer kunt lezen hierover en hoe aan te melden. Ook in de kantine zal de QR code te komen hangen, zodat je makkelijk na een scan toegang krijgt. Je mag natuurlijk ook altijd het bestuur benaderen met vragen!

Toon al het nieuws

Agenda

Vrijdag 8 december
Zaterdag 16 december
18:00 – 23:00

Kerstactiviteit junioren

Zondag 7 januari
Toon volledige agenda